Oliebollen

Oliebollen bestellen is niet meer mogelijk, vandaag is het alleen nog mogelijk oliebollen aan de kraam te bestellen, OP=OP.

Ook in dit bijzondere jaar worden er op Oudejaarsdag in Neerkant oliebollen verkocht. In overleg met Musical Voices heeft Four Neerkant besloten om dit jaar de bekende oliebollen actie te gaan organiseren. Op deze dag bakken wij oliebollen, hierbij is er keuze uit naturel en oliebollen met krenten. Nieuw dit jaar is dat de oliebollen, naast afgehaald, ook bezorgd kunnen worden. Voor een kleine meerprijs van €2,50 bezorgen wij de oliebollen bij jullie thuis binnen het gewenste tijdvak.

Bij bestellingen vanaf 24 oliebollen, is bezorging gratis. Bezorging van oliebollen is mogelijk tussen 10.00 en 16.00. Natuurlijk blijft het afhalen van oliebollen ook mogelijk, dit kan tussen 10.00 en 16.00, op = op. Wij verkopen de oliebollen in porties van 12 stuks, de kosten hiervoor bedragen €9,00. Hierbij kan er, optioneel, gekozen worden voor een mix tussen naturel en oliebollen met krenten. Losse oliebollen kosten €0,90 per stuk.

Bestellen van de oliebollen kan via onderstaand formulier.

Voor nu wensen wij een ieder fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!